OM WALTHERS

Walthers Musikcafe er en idé om at skabe et spillested, som alle dage kan være en hyldest til anti-dagligdagen, og hvor Walther kan møde folket hele året og ikke kun 2. weekend i august.

ET NYT SPILLESTED TIL SKANDERBORG

Eventyret startede i sommeren 2012, hvor de første spadestik blev taget og de frivillige unge, festivalfolk og håndværkere stod sammen i bedste festivalånd om at skabe det sted, som vi i dag kender som Walthers Musikcafé. Det var en spændt gruppe cafehjælpere, der tog imod byens befolkning, da Walthers Musikcafé havde åbningsfest den 17.august 2012.

DE FØRSTE KONCERTER

Adelgade var fyldt op med borgere, der forventningsfuldt ventede på, at borgmesteren klippede den røde snor, og de for første gang skulle se byens nye spillested. Det blev en aften fyldt med begejstring, glæde, fest og god musik leveret af Fler’ Farver og Wafande.

Siden er det blevet til koncerter med D-A-D, TV2, Kesi, Poul Krebs, Don Diablo (NL), Karl William, TopGunn og mange flere

ÅRETS SKULDERKLAP 2012

Årets Skulderklap, uddeles til en aktør inden for musiklivet, der har gjort en ekstraordinær indsats for musikken i det forgangne år, og den går til det nystartede spillested Walthers Musikcafé i Skanderborg.


Fra uddelingen af GAFFA prisen 2012

ET MODERNE FORSAMLIGNSHUS

I dag er caféen et spillested med minimum to koncerter hver uge, og masser af fester for både byens unge og voksne. Caféen er ejet og drevet 100 % af Skanderborg Festivalklub, med en professionel caféledelse og lønnet barpersonale.

INTET SPILLESTED UDEN FRIVILLIGE

En hjørnesten i driften af caféen er alle de primært unge frivillige som lægger frivilligt arbejde i at skabe events, booke musik, få teknisk erfaring eller på anden vise være en del af det knap 40 mand store hold bag driften. Og på den måde være medbestemmende i forhold til indretning, stil, indhold, musik og stemning og sammen kan skabe den perfekte oplevelse for vores smukke cafegæster.