Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

UNG-SKAB

4 november // 20:00

- DKK 100

Bag UNG-SKAB står Clara Rose Lundberg (vokal) og Eigil Bjørn Meldgaard (vokal og produktion). Duoen mødte hinanden en efterårsdag i 2019 i deres lille hjemby, Snekkersten. Som perifær relation med baggrunde inde for hhv. skuespil og klassisk violin, havde de to aspirerende musikere ikke meget tilfælles, da de første gang stod i Eigils fars kælderstudie og plantede frøene til hvad, der først blev til venskab og senere til UNG-SKAB.

Omkring et år senere, i januar 2021, udgav gruppen deres debut-single, ‘Venter’, og i tiden efter udgav UNG-SKAB en række singler, som kulminerede i en debut-ep i november 2021. Siden udgivelsen af debut-ep’en har UNG-SKAB spillet SPOT-festival, udsolgt Pumpehusets store sal og været blandt ‘Vega’s Udvalgte’.

Over Eigil Bjørns produktioner, der stædigt afsøger grænselandet mellem r’n’b, pop og trap, svæver Clara Roses svævende arrangementer, der sammen opløser lytteren i UNG-SKABs verden. En verden, hvis vejrtrækning er lyden af hjertevenner og hjertesorg, sommerfester og solopgange.

D. 27. januar spillede UNG-SKAB til Vega’s Udvalgte og i anledningen af deres singleudgivelse (‘Snakker Lort’, udgivet 10. feb.) blev gruppen bragt i DR P3’s programserie, ‘Upcoming’. I marts 2023 tog UNG-SKAB på deres første danmarkstour.

Senere i 2023 udkommer Ung-Skab med en EP samt spiller Store Vega og Train i december.

Arrangøren oplyser
Dørene åbner kl 19:00

Detaljer

Dato:
4 november
Tidspunkt:
20:00
Pris:
DKK 100
Hjemmeside:
Køb Billet

Sted

Walthers Musikcafé
Adelgade 125
Skanderborg, 8660 DK
+ Google Maps

Detaljer

Dato:
4 november
Tidspunkt:
20:00
Pris:
DKK 100
Hjemmeside:
Køb Billet

Sted

Walthers Musikcafé
Adelgade 125
Skanderborg, 8660 DK
+ Google Maps