Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

PATINA

15 marts // 20:00

- DKK 150

Det gik stærkt for PATINA. Fra at være en aktiv del af det sydende sydfynske musikmiljø i 2019 voksede de sig i 2020 til et af de mest markante nye navne på den danske scene. De havde hooks, stillede livets store spørgsmål, og deres udsolgte koncerter var eksplosioner af energi og melodi. Blandt kulminationerne var, at singlen ’FlammerRammer’ blev den mest spillede sang det år på P3. Kort tid efter fulgte debutalbummet ’Drømmefanger’ som, trods pandemien, for alvor fik sendt gruppen ud på landets mange koncertsteder.

PATINA fik den modtagelse, de havde drømt om. Men i farten nåede de ikke at bearbejde alle indtrykkende – endsige sætte ord på alt det usagte i en hæsblæsende tid. Det gjorde de derfor på gruppens andet album ’Genstart’, som udkom i sommeren 2022. Sangene er ikke – som set så mange gange før – en klagesang om succesens bagsider. Det er en gruppe tætte venners forsøg på at kigge sig selv og hinanden i øjnene og skrive og spille sig selv og hinanden videre.

De otte sanges indestængte energi kaldte på at den kollktive kraft frem, som har været et af PATINAs adelsmærker ved deres mange koncerter. De otte sange manifesterer derfor også yderligere dét der efterhånden er alment kendt omkring PATINA; at de er ét af landets allerbedstenye live-orkestre, hvis inderste DNA tvinger dem ud på landets spillesteder, hvor de kan se publikum i øjnene og mærke fællesskabet sejre.

Arrangøren oplyser
Dørene åbner kl 19:00

Detaljer

Dato:
15 marts
Tidspunkt:
20:00
Pris:
DKK 150
Hjemmeside:
Køb Billet

Sted

Capri Skanderborg
Bøgeskoven
Skanderborg, DK
+ Google Maps

Detaljer

Dato:
15 marts
Tidspunkt:
20:00
Pris:
DKK 150
Hjemmeside:
Køb Billet

Sted

Capri Skanderborg
Bøgeskoven
Skanderborg, DK
+ Google Maps