Indlæser Begivenheder

« All Events

Nicklas Sahl Solo

9 november // 20:00

- DKK 285

Nicklas Sahl annoncerer efterårsturné!

Den danske pop-sanger og sangskriver, Nicklas Sahl, har allerede etableret sig som en af de mest markante, nyere danske kunstnere. Mere end 75 mio. streams, en lang række radio- og streaminghits, udsolgte spillesteder og festivaler i Danmark, samt flere turnéer i Tyskland er blandt de bedrifter, Nicklas Sahl allerede kan tilføje til sit cv.

Efter stor succes med hans seneste solo-tour, drager han ud på ny med samme set-up.

”Min seneste soloturné var en af de største oplevelser, jeg har haft som musiker. Det er lige dele sårbart og magisk at stå alene på scenen. Under de første par sange kan nerverne naturligvis være store, men hurtigt bliver nerverne udviklet til en spænding og en fællesskabsfølelse med publikum, som jeg glæder mig til at mærke igen,” siger Nicklas selv om turnéen.

Den succesfulde EP fra 2019, ‘Planets’, kickstartede Nicklas’ karriere med store hits som ‘New Eyes’ og ‘Planets’, og blev efterfulgt af hans debutalbum ’Unsolvable’ i 2020, hvor sangen ‘Four Walls’ nåede #1 på den danske airplay-hitliste. I 2022 udgav Nicklas Sahl sit andet album ‘God Save The Dream’, som Nicklas beskrev som “det mest ambitiøse og ærlige værk, jeg nogensinde har lavet”.

Detaljer

Dato:
9 november
Tidspunkt:
20:00
Pris:
DKK 285
Hjemmeside:
Køb Billet

Sted

Adelgade 125, 8660 Skanderborg, Denmark

Detaljer

Dato:
9 november
Tidspunkt:
20:00
Pris:
DKK 285
Hjemmeside:
Køb Billet

Sted

Adelgade 125, 8660 Skanderborg, Denmark