Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Koshi Waza & VIBR

25 maj // 20:00

Slå to fluer med et smæk når Walthers invitere til dobbeltkoncert.

VIBR er gode vibrationer. En sitren af nerve, passion og kærlighed. Den følelse man oplever når man sænker sin krop ned i en unik cocktail af medrivende, synkoperede grooves, skæve jazzede harmonier, iørefaldende melodier og finurlige tekster. VIBR undslipper smidigt traditionelle genrebetegnelser, men rødderne er dybt forankret i 70ernes Motown funk og soul og man kan spore inspirationen fra koryfæerne Stevie Wonder, Prince, og Maceo Parker. Samtidig er lyden ny og eksperimenterende med elementer fra hip hop, neo-soul og RnB, som leder tankerne hen på nutidige navne som Cory Henry, Moonchild, Tom Misch, Hiatus Kaiyote.
VIBR er et relativt nyt projekt med base i det aarhusianske musikmiljø, og fandt først sin nuværende form i foråret 2021. Men siden da er det gået stærkt og allerede nu står bandet som én symbiotisk vibrerende superorganisme parat til at levere en eksplosion af en koncert.
VIBR består af Rikke Johnsen på vokal, Marie Segall på saxofon, rap og kor, Kim Hansen på keyboards og kor, Kristian Tylén på guitar og kor, Nanna Rosenløv på bas og kor, og Lars Møllenberg på trommer.

Koshi Waza er en aarhusiansk kvartet, der søger at forene groovy beats med poppede melodier i legende instrumental jazzmusik. Bandet har taget sit navn fra en række kasteteknikker i judo, der alle indbefatter brugen af hofter – hofter, der også kan bruges, når man bliver ramt af musikken, og ligesom mushin i judo giver Koshi Waza en oplagt mulighed for, at man sammen kan glemme sig selv lidt og blive opslugt af øjeblikket.

Bandets fælles kompositorisk proces sikrer et overordnet musikalsk udtryk, hvilket tydeligt høres i deres sound. Et højt musikalsk niveau i kombination med en legende tilgang til musikken, sikrer at de hårde grooves og fængende melodier, når ud over scenekanten og trækker lytteren med i et interessant og udfordrende univers.

Detaljer

Dato:
25 maj
Tidspunkt:
20:00
Hjemmeside:
Køb Billet

Sted

Walthers Musikcafé
Adelgade 125
Skanderborg, 8660 DK
+ Google Maps

Detaljer

Dato:
25 maj
Tidspunkt:
20:00
Hjemmeside:
Køb Billet

Sted

Walthers Musikcafé
Adelgade 125
Skanderborg, 8660 DK
+ Google Maps