Indlæser Begivenheder

« All Events

Doors Legacy

21 september // 20:00 - 22:00

- 200 DKK

DOORS LEGACY hylder legenderne ved at genskabe magien og intensiteten af The Doors’ musikalske katalog i en udsøgt koncertoplevelse. Efter to udsolgte turnéer i DK er bandet i den grad brudt igennem lydmuren som dét reelle hyldest band for Doors-kendere på linje med Led Zeppelin Jam og Die Herren.

Det er da også et regulært A-hold af bekendte kunstnere fra den danske musikscene, der er gået sammen om at hylde et af de mest ikoniske orkestre nogensinde og succesen har været til at få øje på med udsolgt på alle venues. Det er et must-see for alle Doors-fans og for alle der ønsker, at opdage og opleve en fantastisk og unik genskabelse af deres musik. Ved brug af såvel vintage udstyr og moderne instrumenter til at replikere fornemmelsen og auraen fra de originale studieoptagelser, er målet at give et publikum et fuldstændigt live-spektrum af The Doors’ mange facetter og alsidighed – og det med officiel segl og velsignelse fra det originale bagland.

Dette er IKKE det vanlige kopi og look-a-like kostume-show! Det er musikken i centrum og bandet har en klasse besætning og et tilhørsforhold i stil og musikalsk arv, der komplimenterer den oprindelige Doors besætning. Man kan sige, at deres engagement i denne musik er et udslag af lige dele kærlighed, respekt & beundring: ’Vi føler os ret beærede over muligheden for at viderelevere denne legendariske musikarv til en ny generation af potentielle lyttere og give den ældre et nostalgisk glimt tilbage til en tid, hvor konventionerne blev udfordret og der for alvor var revolution i luften.’

Mike Hecchi – Vokal // Kent Søgaard – Keys // Alex Olesen – Guitar // Morten Brauner – Bas // Per Vatne – Trommer

Arrangøren oplyser
Dørene åbner kl 19:00

Detaljer

Dato:
21 september
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Pris:
200 DKK
Hjemmeside:
Køb Billet

Sted

Walthers Musikcafé

Detaljer

Dato:
21 september
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Pris:
200 DKK
Hjemmeside:
Køb Billet

Sted

Walthers Musikcafé